You are here

Bart Stofberg

Bart Stofberg is vakman, essayist, spreker en innovator op het gebied van samenwerken, zowel tussen mensen, tussen afdelingen als tussen organisaties. Hij twittert (@BartStofberg), blogt (http://quintinformatiemanagement.net/) en heeft een website (www.bartstofberg.com).

Trefwoorden: vertrouwen, vakmanschap, wendbaarheid, innovatie, kleinschaligheid, co-creatie, de clowd. Waarom? Omdat je voorbereid moet zijn op het onverwachte.

 

Is uw onderneming veel gewend?

Internet, de opkomst van de BRIC-landen, economische crisis, de aarde raakt op. De dynamiek en de complexiteit om ons heen zijn groter dan ooit. En ze worden nog steeds elke dag groter. De wereld is geen dag meer hetzelfde. Ondernemingen moeten wendbaar zijn. Strategisch wendbaar, tactisch wendbaar en operationeel wendbaar. En zijn we dat? Zijn we de afgelopen tijd veel gewend en kunnen we de komende tijd eenvoudig wenden? We moeten na vandaag ingrijpend transformeren. We zijn overtuigd van de sleutelrol van informatiemanagement daarbij. Wij moeten de onderneming voorbereiden op het onverwachte. Zijn we al gewend aan dat idee?