You are here

Jan Schilt


Met als achtergrond Human Resource Development, IT manager en trainer/adviseur, startte Jan in 2003 met Paul Wilkinson GamingWorks. De eerste Serious Business Simulation heette Apollo 13 en is een van de meest populaire ITSM simulaties in de wereld. Nu 10 jaar verder heeft GamingWorks 200+ partners in 40+ landen en 300+ trainers en 10 serious business simulations.

 

Spelenderwijs met Informatie Management transformeren naar volwassen IT dienstverlening

In deze interactieve sessie zullen Jan Schilt en Mark Smalley u meenemen in de wereld van Information Management. Na een korte inleiding bieden wij u de mogelijkheid om een eigen vraag te stellen met betrekking tot Informatie Management. Vervolgens brengen wij u in de verleiding om een 3-tal typische Information Management situaties na te spelen in een gesimuleerde omgeving van BookStore (een serious business simulation). De facilitators laten u de situatie ervaren en vervolgens zal Mark met de deelnemers op zoek gaan naar de 'oplossing' of de aanbeveling. Aan het einde van de sessie zullen de antwoorden of andere opbrengsten worden verzameld in een helder overzicht.
Van beide sessies worden de vragen en antwoorden verzameld en terug gekoppeld middels een white paper en blog. Dit te samen met vele eerdere ervaringen van deelnemers.

Nu eens geen presentatie hoe het moet, maar zelf het antwoord ervaren

Special | Simulate & Stimulate | Podium 8 | 13.20 – 14.40 + 15.00 – 16.20