You are here

Waarom deelnemen?

Deze lustrumeditie van het tiende Focus on Demand congres wordt ook dit jaar weer hét toonaangevende congres voor de vraagkant van IT. Een congres wat door deelnemers hoog wordt gewaardeerd, een congres met inhoud, een congres dat inspireert, stof geeft tot nadenken en op vele momenten gelegenheid biedt vakgenoten en sprekers te ontmoeten. Kortom, een congres waar u moet zijn geweest!

Op de eerste plaats vanwege de inhoud. Dit jaar hebben we een krachtig thema: "succesvol transformeren". Vele grote (en succesvolle) organisaties komen hun expertise delen over hun geslaagde transformatie. Maar we hebben ook inspirerende marktoverkoepelende wake-up calls door guru's (Gartner, IT Transformation Institute), waarbij de impact van hedendaagse ontwikkelingen afgezet worden tegen toekomstige trends. Bekijk daarom vooral het actuele programma.

Ten derde moet u bij Focus on Demand geweest zijn omdat u onder leiding van een inhoudelijk experts uw mening kunt geven over onderwerpen als social media, cloud computing en mobile IT. Een stevige en levendige discussie waarbij een werkelijke situatie in groepsverband wordt besproken.

Ten vierde zijn er veel best practises van de "succesvolle transformers" en geven zij voorbeelden van de nieuwe informatiestrategie die daarmee samenhangt. Ook worden de ASL® & BiSL® tegen het licht gehouden in de "birds of a feather" track met thema's als sizing, risk management en BiSL® & de Cloud.

Ten slotte willen vooral dat u een geslaagde dag hebt, dus we zorgen voor een uitstekende netwerkmogelijkheden tijdens de uitgebreide lunch, lekkere drankjes en vooral ook: een goed diner. Dan hebt u na zo'n indrukwekkende dag nog de gelegenheid om eindelijk die ene (con-)collega of interessante spreker/expert te spreken, dat mooie businessmodel samen uit te denken of gewoon heerlijk stoom af te blazen onder het genot van een goed glas wijn.

Wilt u dit door bITa Center georganiseerde lustrumcongres ook niet missen? Dan kunt u zich aanmelden via het registratieformulier. U krijgt daarvan een bevestiging opgestuurd en in de week voor het congres de definitieve informatie. Uw deelnemersbewijs kunt u op de dag zelf ophalen.

Wij zien u graag op 13 december 2012, tot dan!

p.s. Earlybirds registreren tot 31 oktober automatisch met 10% extra korting op hun toegangsbewijs!