You are here

Waarom deelnemen?

Deze lustrumeditie van het tiende Focus on Demand congres wordt ook dit jaar weer hét toonaangevende congres voor de vraagkant van IT. Een congres wat door deelnemers hoog wordt gewaardeerd, een congres met inhoud, een congres dat inspireert, stof geeft tot nadenken en op vele momenten gelegenheid biedt vakgenoten en sprekers te ontmoeten. Kortom, een congres waar u moet zijn geweest!

Op de eerste plaats vanwege de inhoud. Dit jaar hebben we een krachtig thema: "succesvol transformeren". Vele grote (en succesvolle) organisaties komen hun expertise delen over hun geslaagde transformatie. Maar we hebben ook inspirerende marktoverkoepelende wake-up calls door guru's (Gartner, IT Transformation Institute), waarbij de impact van hedendaagse ontwikkelingen afgezet worden tegen toekomstige trends. Bekijk daarom vooral het actuele programma.

Ten derde moet u bij Focus on Demand geweest zijn omdat u onder leiding van een inhoudelijk experts uw mening kunt geven over onderwerpen als social media, cloud computing en mobile IT. Een stevige en levendige discussie waarbij een werkelijke situatie in groepsverband wordt besproken.

Ten vierde zijn er veel best practises van de "succesvolle transformers" en geven zij voorbeelden van de nieuwe informatiestrategie die daarmee samenhangt. Ook worden de ASL® & BiSL® tegen het licht gehouden in de "birds of a feather" track met thema's als sizing, risk management en BiSL® & de Cloud.

Ten slotte willen vooral dat u een geslaagde dag hebt, dus we zorgen voor een uitstekende netwerkmogelijkheden tijdens de uitgebreide lunch, lekkere drankjes en vooral ook: een goed diner. Dan hebt u na zo'n indrukwekkende dag nog de gelegenheid om eindelijk die ene (con-)collega of interessante spreker/expert te spreken, dat mooie businessmodel samen uit te denken of gewoon heerlijk stoom af te blazen onder het genot van een goed glas wijn.

Wilt u dit door bITa Center georganiseerde lustrumcongres ook niet missen? Dan kunt u zich aanmelden via het registratieformulier. U krijgt daarvan een bevestiging opgestuurd en in de week voor het congres de definitieve informatie. Uw deelnemersbewijs kunt u op de dag zelf ophalen.

Wij zien u graag op 13 december 2012, tot dan!

p.s. Earlybirds registreren tot 31 oktober automatisch met 10% extra korting op hun toegangsbewijs!Hierboven staat de sfeerimpressie van 2011, met als thema "Focus on Fun!", verwijzend naar de nieuwe generatie IT-gebruikers die Social Media en Mobile IT meebrengen en IT-ontwikkelaars verleiden tot meer Agility en Lean IT.

Openingskeynote Alexander Klöpping, de 'new-generation-nerd' van De Wereld Draait Door, heeft zijn enthousiasme voor nieuwe media en gadgets in alle soorten en maten op ons overgebracht. Als tweede heeft Aart van der Vlist, CIO van Nationale Nederlanden, het podium betreden en vanuit business perspectief verteld welke IT-trends de komende tijd van belang zijn, mede op basis van zijn jaarlijkse IT-trends onderzoek.

Geïnspireerd door de ‘open space’ filosofie, gaven we vorig jaar nog meer ruimte aan live discussie met elkaar. Naast presentaties met inhoudelijke verdieping en praktijkcases waren er power round tables over specifieke onderwerpen: een succes! Men zat aan tafel met 7 anderen en discussieerde onder leiding van een ‘table master’. Zo deed men in de kortst mogelijke tijd veel kennis én kennissen op.

Ten slotte, als afsluitende keynote was er Frans van der Reep, senior strateeg bij KPN Consulting maar ook lector Digital World bij Hogeschool Inholland en toezichthouder bij organisaties in zowel de profit als non-profit. Hij is ook bekend als spiritueel counsellor en life coach en wist zijn publiek in korte tijd los te weken uit de gebaande paden.

Hieronder kunt u de sfeerimpressie van Focus on Demand 2010 bekijken.