You are here

AMPG International

APMG-International is wereldwijd hét exameninstituut voor de officiële ASL® en BiSL® accreditatie en -examens. We zijn in de markt vooral bekend van het afnemen van PRINCE2®, MSP® en ITIL® examens. Om te zorgen voor een optimale kwaliteitsborging, hebben onze geaccrediteerde trainings- en consultancyorganisaties een bijzonder zorgvuldig assessmentproces doorlopen.

APMG-International accrediteert professionele trainings- en consultancyorganisaties en beheert diverse certificeringsprogramma’s voor kenniswerkers. We zijn wereldwijd actief, met regionale kantoren op diverse plekken op de wereld. Als certificerend orgaan is APMG-International op haar beurt weer geaccrediteerd door APM Group Ltd, de Officiële Accreditor van de UK Cabinet Office en door de United Kingdom Accreditation Service (UKAS)..


.

ASL® is a Registered Trade Mark of ASL BiSL Foundation. | BiSL® is a Registered Trade Mark of ASL BiSL Foundation. | PRINCE2® is a registered trade mark of the Cabinet Office. | ITIL® is a registered trade mark of the Cabinet Office. | MSP® is a registered trade mark of the Cabinet Office